Eenhoornsingel 91C

By

Toplocatie! Statig herenhuis met uniek voor de woonwijk Sint Pieter de grote garage met achteringang. Dit ruim en goed onderhouden herenhuis (bouwjaar: 1896) heeft een diepe zonnige achtertuin (op het Westen gelegen), een GROTE GARAGE met separate achteringang. Verder biedt deze sfeerrijke woning een royale woonkamer met erker, een ruime keuken met moderne keukeninrichting, veel bergruimte, een bijkeuken, 4 slaapkamers (evt. 5!) en een moderne badkamer verdeelt over souterrain, parterre en 3 verdiepingen.

Bezichtig deze woning ook digitaal en ‘loop’ zelf door de woning. Kijk daarvoor op onze website of via:
erik-bessems-makelaardij.captur3d.io/view/erik-bessems/lage-kanaaldijk-20-6212-ae-maastricht-nederland

Situering:
De gewilde woonwijk Sint Pieter biedt alle gewenste voorzieningen in de direct omgeving o.a. diverse winkels, een basisschool met BSO, ruime recreatiemogelijkheden en goede openbaar vervoersmogelijkheden dit alles op loopafstand te bereiken. Tevens is het historisch centrum, het stadspark, de Maas en het natuur- en wandelgebied Sint Pietersberg te voet of met fiets eenvoudig te bereiken.

Indeling:
Souterrain:
ruime mergelkelder bestaande uit 2 ruimtes: provisie- en bergkelder.

Begane grond:
Via voortuin naar entree: hal met keramische vloertegel en fraaie olmenhouten trap;
royale woonkamer 9.30 x 4.34/376m. met erker en openslaande deuren waardoor veel licht in de kamer valt; verder heeft deze kamer een mooie houten vloer met visgraatmotief en schouwpartij; de gesloten keuken van 4.02 x 2.72m. met natuurstenen plavuizenvloer met vloerverwarming is voorzien van een moderne keukeninrichting bestaande uit een granieten keukenblad, veel kastruimte en apparatuur (Siematic): inductie kookplaat, vaatwasmachine, koelkast, combi oven/magnetron, afzuigkap en close-in boiler; het gastentoilet met fonteintje en de bijkeuken met mooi achterwand geborgen aansluitingen voor wasmachine en droger.
Zonnige achtertuin onderhoudsvriendelijk aangelegd met diverse terrassen. De tuin is ook d.m.v. een af te sluiten deur via de achterzijde (Papenweg) te bereiken achteringang.
Uniek voor dit object is de aan de achterzijde gelegen ruime garage/berging (8.42 m x 2.90 m) met elektrisch bedienbare poort en een uitgang naar de Papenweg.

Halverwege de trap naar eerste verdieping toegang tot kleine bergzolder (geïsoleerd) boven de keuken.
1ste Verdieping: via overloop naar 2 slaapkamers en een badkamer.
Slaapkamer 1: van 3.79 x 3.77m. met vaste kastenwand, houtenvloer met visgraatmotief en via openslaande deuren naar balkon;
Slaapkamer 2: van 3.83 x 3.72m. met vaste kastenwand, houtenvloer met visgraatmotief;
Moderne badkamer: 2.68 x 1.80m. met ruime douche, 2de toilet (inbouwcloset), badkamermeubel met vaste wastafel, design radiator en vloerverwarming.

2de Verdieping: via overloop naar fraaie grote slaapkamer en berg- c.q. 4de slaapkamer.
Slaapkamer 3 (masterbedroom): van 5.49 x 4.12m. met veel inbouwkasten, inbouwspotjes en de 2 grote dakramen van waar men uitzicht over de Maas en de Lage Kanaaldijk.
Bergkamer: 3.73 x 3.49m. met ingebouwde kastenwand, groot dakraam en vaste steektrap naar 3de verdieping (zolder), eventueel is deze kamer als slaapkamer (4) te gebruiken.

3de Verdieping:
Slaapkamer 4 (evt. 5): 5.47 x 2.55m. met 2 dakramen van waar men kan genieten van het uitzicht op Fort Sint Pieter en op de Maas.

Verdere bijzonderheden:
Woonoppervlak: 169m2.
Perceeloppervlak: 198m2.
Inhoud: 670 m3.
Grotendeels voorzien van kozijnen dubbele beglazing.
Verwarming en warmwatervoorziening: Nefit HR combi c.v-ketel uit 2004, eigendom, 2 close-in boilers aanwezig.
Vloerverwarming in keuken en badkamer.
Energielabel: E.