Laurierveld 27

By

Omschrijving
Op een rustige locatie in een verkeersluwe straat, nabij de kern van Hulsberg, ligt dit vrijstaand – geschakelde uitgebouwde woonhuis met oprit, bergruimtes en achtertuin. Het woonhuis is gelegen in de jonge woonwijk “Dorekoel”, op korte afstand van alle belangrijke voorzieningen, waaronder basisschool, medische voorzieningen, diverse winkelvoorzieningen (waaronder een AH – supermarkt, bakker en slager) en met een goede verbinding naar de autosnelweg (10 autominuten naar Heerlen en Maastricht).

Indeling

Begane grond:
Entree/hal met trap, meterkast (9 groepen en 2 aardlekschakelaars) en een moderne toiletruimte voorzien van een wandcloset en hoekfonteintje. Woonkamer – ca. 35 m² – met bergruimte onder de trap. Leefkeuken met een luxe opstelling voorzien van granieten werkbladen en Siemens inbouwapparatuur; inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi oven/magnetron en vaatwasser. Lichte en mooie aangebouwde eet-/hobbykamer (samen met de leefkeuken ca. 41 m²) met optimaal tuincontact middels dubbele openslaande deuren. Bijkeuken met de witgoedaansluitingen, het HR cv combi toestel (Nefit Topline, 2009 – in 2016 geheel gereviseerd – eigendom) en tuincontact. De voormalige garage is verdeeld in twee bergruimtes, respectievelijk 2.85/2.40 en 2.85/3.15. Separate entree vanaf de oprit.

Eerste verdieping:
Overloop 6.50/1.00 met toegang tot 3 slaapkamers, respectievelijk groot; 4.00/3.95; 4.00/2.75 en 2.90/2.85. Separate toiletruimte met een wandcloset. Badkamer – ca. 7,5 m² – met ligbad, douche en twee wastafels.

Buiten:
Voortuin met onder andere een ruime oprit. Omsloten achtertuin met terras, diverse aanplant en een mooie tuinberging. Tevens is er een een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig.

Bijzonderheden:
– rustige en geliefde woonlocatie; goed onderhouden en instapklaar woonhuis
– volledig geïsoleerd, energielabel A, onderhoudsarme achtertuin, in 2006 aan de achterzijde vergroot middels een aanbouw
– geheel voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ beglazing; nagenoeg geheel voorzien van rolluiken en deels voorzien van horren
– goed gesitueerd ten opzichte van diverse uitvalswegen en dagelijkse voorzieningen in het dorp (school, winkels en medische voorzieningen)
– schilderwerk achtergevel, begane grond geheel gemoderniseerd (parketvloer, radiatoren, binnendeuren, keuken); alles 2015-2016

* Alle maten zijn circa maten;
* Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend;
* De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren;
* Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”)